Rólam


Szeretettel köszöntelek Téged az oldalamon!
Rimóczi Zsófiának hívnak, íróként dolgozom.

Édesanyává válásom előtt 8 éven át filmkészítéssel foglalkoztam, operatőri és vágói tevékenységem alatt pedig sok hasznos benyomással találkoztam. Ezen karrier befejezte után kezdtem el írói munkásságom. Legtöbben természetszeretetemről, környezetvédő tevékenységemről, gyümölcsök ismertetéséről, gyermekneveléssel kapcsolatos gyakorlataimról és spirituális utamról ismernek a közösségi médiában. Ahogyan a felületeimen kommunikált misszió él, a könyveimben ezek tovább léteznek és evolválnak. Hivatásomnak érzem, hogy segíteni tudjak az embereknek a test, a lélek és a szellem együttesét egyensúlyban és szeretetben tartani.
Könyveim nem mások, mint eddigi élettapasztalataim megnyilvánulásai, írásos feljegyzései. Felölelik azt az esszenciát, amit az élet egy részéről érzek, tapasztalok és gondolok.
Szeretném itt is megköszönni mindenkinek, aki bármilyen formában is hatással volt az életemre. Minden szeretet, minden gyűlölet, minden tudattalan és tudatos cselekedet, amit az életemre gyakoroltatok: áldott tanítás, tükör, gondoskodás, amiért nem lehetek elég hálás. Köszönöm, hogy tapasztalhatok általatok, s emellett adtok a kezembe minden egyes pillanatban lehetőséget, hogy szeretetből éljek.
És végezetül szeretnélek Téged, aki olvasol, még egy szívemnek igen kedves és fontos
gondolattal az utadra engedni:

,,Bármennyi öröm csak van a világon,

Mind abból fakad, hogy másokat boldognak akarsz látni.

S bármennyi szenvedés van a világon,

Mind abból fakad, hogy magadat boldognak akarod látni."

-Sántidéva

Feléd legmélyebb szeretettel, Zsófi