Letöltési segédlet e-könyvekhez




Ebben a bejegyzésben rendkívül fontos információkat szeretnék Veletek megosztani annak érdekében, hogy a megvásárolt e-könyvet sikeresen le tudjátok tölteni.

Amikor rákattintasz a "Download Now" gombra, csak egyszer kattins, utána várj és ne zárd be a böngészőt!

Előfordul, hogy a letöltés a háttérben zajlik, emellett ezek az e-könyvek akár 100-500 megabájt terjedelműek is lehetnek, ami azt jelenti, hogy az internetsebességedtől függően a letöltés hosszú percekig is eltarthat.

Letöltés iOS 14-re (iPhone, iPad):
Amikor a Safari böngészőben elindítod a letöltést, akkor először a rendszer rákérdez, hogy le szeretnéd-e tölteni a fájlt. Ezt követően a képernyő tetején, jobb oldalt fog megjelenni egy kis letöltés ikon, erre kattintva láthatod, hogy éppen hol tart a letöltés.

Miután a letöltés befejeződött, meg tudod nyitni a könyvet, (ha bezártad a böngészőt, akkor a "Fájlok" applikációban találhatod meg később), ha pedig megnyitottad, akkor a képernyő bal alsó sarkában kattints rá az  ikonra.

Ha ez megvan, akkor az applikáció felsorolásból keresd ki a "Könyvek" applikációt és kattints rá. Innentől ebben az applikációban fogod tudni olvasni a könyvet!

Letöltés Android 10-re (Samsung, OnePlus, stb.)
A "Download Now" gombra kattintva elindul a háttérben a letöltés, ilyenkor jellemzően új oldalt nyit meg a böngésződ. Az oldal alján megjelenő  "Részletek" gomra ha rákattintasz, nyomon követheted a letöltés állapotát. Amikor ez elkészült, akkor a Fájlok/Letöltések mappában fogod megtalálni a könyvet!

Ajánlott e-könyv (EPUB) olvasó Androidra: InfinityReader


Letöltés számítógépre (Chrome, Safari böngészők):
Ha számítógépen indítod el a letöltést, akkor Chrome böngészőben a képernyő bal alsó-, Safari böngészőben pedig a jobb felső sarokban kell, hogy megjelenjen az elindított letöltés.

  • PDF kiterjesztésű könyveket egyszerűen meg tudod nyitni mindenféle segédprogram nélkül.
  • EPUB kiterjesztésű könyveket
    macOS rendszeren segédprogram nélkül tudod olvasni,
    Windows rendszeren az Adobe Digital Editions program letöltésére van szükség a megfelelő megnyitáshoz.


Bízom benne, hogy tudtam segíteni, amennyiben pedig kérdésed lenne, kérdezz bátran!